Virtual/augmented reality & modelisation

<h2>tue 6th nov 2018 at he CIVA, Brussels (Rue de l&rsquo;Ermitage/Kluisstraat 55, 1050 Bruxelles)<br />10am to 9:30 pm Workshops and conferences</h2><br /><p><a class="btn button" href="https://www.eventbrite.fr/e/billets-architecture-video-festival-virtuala... required</a></p><p>EXHIBIT on SCREENS from THU 8/11/18 until 16/11/18<br />At the Architects&rsquo;House, rue Ernest Allard straat 21, 1000 Brussels<br />Please submit your video-clips for the exhibit to <a href="mailto:savina.vandeput@skynet.be">savina.vandeput@skynet.be</a></p>

ARIB debatten | Hervorming van het BWRO: is er echte vooruitgang in het verschiet?

ARiB (Architects in Brussels) is een organisatie die het beroep van architect wil promoten en de belangen van haar leden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest behartigt.

ARiB brengt nu een reeks debatten over actuele thema’s voor alle actoren van de stad. 

Om een open debat en gedachtewisseling mogelijk te maken, wenst ARiB alle politieke actoren daarbij te betrekken alsook de stakeholders uit de vastgoed- en bouwsector.

Architects in Brussels – Wie zijn we?

De professionele verenigingen van architecten en urbanisten die in het Brusselse Gewest actief zijn bundelen hun krachten in Architects in Brussels.
ARiB wordt het aanspreekpunt voor de verschillende autoriteiten van de regio, vooral wanneer de architectuur of het urbanisme van het Brusselse Hoofdstedelijke Gewest aan bod komt.

Het hele jaar door zal ARiB ook verschillende evenementen voor architecten organiseren: technische seminaries, opleidingen, colloquia, debatten…
Schrijf u in op onze newsletter. Zo blijft u op de hoogte van al onze activiteiten.

New

Visit Brussels Architectur Website

Visit Brussels Architectur Website

 

Abonneren op AriB RSS